Nejnovější recenze
Ing. František Kruntorád, CSc., Vydavatelství potravinářských periodik AGRAL s.r.o.
Bohatě vypravená kniha na skvělém papíře a v nápaditém tvaru a rozměru, sympatické zakulacené rohy jistě ochrání ohýbání růžků při otáčení stránek prsty od těsta. Estetika a grafika výborná, jednotlivé fotografie u receptů jsou provedeny velmi profesionálně. K formě knihy žádná výtka - jen pochvala. Až na jednu malou technickou poznámku, knize by slušely tři barevné textilní záložky. Stejně tak pochvala obsahu a náplně knihy. Členění kapitol má logickou stavbu a každá kapitola pak přehlednou strukturu. To je nesmírně cenné při hledání kuchařské inspirace, ale i poučení. O knedlících je v knize všechno. Pokračování

Příběh kuchařky
Na konci 20-tého století začaly být knedlíky považovány za cosi nezdravého a nemoderního. To souviselo jednak se změnou životního stylu, ze kterého se postupně vytratila fyzická námaha a samozřejmě také s masovou propagací různých „diet“, ve kterých pro knedlíky nebylo místo. Společnost Knedlíky Láznička chce svojí činností přispívat k renesanci kvalitních knedlíků jako součásti tradiční české kuchyně a to jak v restauracích, tak i v domácnostech.

VELKÁ KNEDLÍKOVÁ KUCHAŘKA
Veletucet knedlíků v české kuchyni
Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly!
Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí budou inspirovat po celé dekády.
